Saltar a continguts

UNIÓ ESPORTIVA GUISSONA

Navegació

 
 

Menú principal

Notícies

08/11/2010
derrota a Solsona
jugadors en lluita

Solsona FC 2 - U.E. Guissona 0

CF Solsona: Miquelet, Cots (J. Codina), Obiols, Joanet, M. Vilar (Raül), Jean, Miki (Casanovas), Àlex (Martín), Pau (Mosqui), Moncu i Pep.

UE Guissona: Adrià, Balagueró (Mingot), Pont, Pacheco, Eudald (David), Molina, Oliva (Rodríguez), Ribó, Arístides, Edgar (Condal) i Ramon.

El Sr. Antonio CORTÉS BERMÚDEZ va dirigir l’encontre, auxiliat pels Srs. José Mª Ribes Grimaldos i Josué Israel Veloz López. La labor del col·legiat va ser bona, encara que a vegades els auxiliars el van confondre amb les seves senyalitzacions. Va mostrar targetes grogues a Cots, Miki i Jean (pel Solsona) i a Balagueró, Eudald, Ramon i Oliva (pel Guissona).


Aquest partit de rivalitat comarcal es va resoldre favorablement per als escapulats del Solsona. Els visitants feien un joc tècnic, de passades precises i « marcant » territori amb fortes entrades d’algun dels seus jugadors. La velocitat dels locals es notava cada vegada més amb penetracions per les bandes, rebent senyalitzacions de fora de joc, que no sempre ho eren.

En el minut 11, es produeix una falta en la medul·lar esquerra de la línia defensiva del Guissona. La falta l’executa Joanet en forma parabòlica horitzontal, pentina un defensa i la pilota supera Adrià, que no s’esperava aquesta pronunciada trajectòria. (1-0).

Joc altern, amb més velocitat solsonina, i bones accions dels porters Adrià i Miquelet. El perill és més factible sobre l’àrea visitant i així es produeix un còrner. Pau el llença, és rebutjat per diversos jugadors, torna a Pau que xuta, la pilota toca el travesser i entra dins la porteria. És el minut 38 i el 2 a 0.
Control del joc per part del Solsona fins l’acabament del temps reglamentari.

En la segona part el joc ràpid dels locals continua, els visitants volen contrarestar-lo, entrant per les bandes, però es troben amb un Miquelet que resol la seva feina molt bé. Els atacs també arriben a la porteria d’Adrià que també té força feina. A mesura que passa el temps, els atacs es fan més patents i perillosos, però els porters defensen a capa i espasa el seu marc. En els últims minuts és quan més atacs es produeixen. El mig camp està quasi trencat i les sacades des de les porteries són atacs constants, però sense tenir reflex en el marcador.

En resum, els tres punts aconseguits pels solsonins han estat per la velocitat d’aquests joves, que han superat un lluitador i veterà Guissona.

Ajuntament de Guissona
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Guissona